31 d’oct. 2015

SVENBIKE 2015


Benvolguda/t sòcia/soci,

Aquest any també hem cregut oportú afegir-nos a la 3a edició de la “SvenBike”, una sortida d’amics creada per en Xavier Marcos per tal de retre un petit homenatge al      Josep M. Salvat (conegut com Sven), un vilallonguí ex-soci del nostre Club, difunt l’any 2012, amb una bona pedalada i esmorzar entre amics.

Enguany farem una sortida d’uns 60km amb una ruta pels nostres municipis veïns, planera i rodadora, per camins asfaltats, per tant, es pot venir tant amb bici de carretera com amb bici de muntanya.

Ens trobarem DIUMENGE 8 DE NOVEMBRE, a les 8.30h del matí, al
C/ de les Eres, 6 (casa Florenci Carnicer) per tal d’iniciar la pedalada.

En acabar el recorregut farem un esmorzar plegats al mateix lloc de la sortida. El preu de l’esmorzar serà de 3€, que s’abonaran al mateix dia.

Per tal de tenir una mica de previsió en el menjar, agrairem que us apuntéssiu enviant-nos un correu o posant-vos en contacte amb el Xavier Marcos (647 44 86 13).



Us hi esperem!

Atentament,

LA JUNTA                                                               La Selva del Camp, 31 d’octubre de 2015


NOTA: El Club no es fa responsable dels danys que es puguin causar durant la sortida social proposada, als participants o a tercers. Cadascú és responsable de sí mateix. Indispensable l’ús del casc.

http://ccselvata.blogspot.com.es                    

https://www.facebook.com/selvata.totbike                                        totbike@gmail.com

18 d’oct. 2015

FIRA i LOTERIA 2015


Benvolgut soci/a,

 Us informem que els propers dies 24 i 25 d’Octubre, es realitzarà al nostre poble la tradicional FIRA MEDIEVAL. Ens podreu trobar instal·lats en un estand habilitat a la zona de les entitats locals.

 Tindrem LOTERIA DE NADAL DEL CLUB, al preu de 5,00€ la butlleta, (NÚMERO 33194) i, a la Fira, podrà ser un bon lloc per a comprar les vostres participacions i col·laborar amb nosaltres.

 També en trobareu en alguns establiments de la vila o contactant amb els membres de la Junta.

 Salutacions,

 La Junta

 La Selva del Camp, 18 d’octubre de 2015

 http://ccselvata.blogspot.com.es https://www.facebook.com/selvata.totbike totbike@gmail.com